Naturum, Store Mosse

Store Mosse nationalpark

Store Mosse är Sveriges största sammanhängande myrmark söder om Lappland. Besök Naturum eller vandra någon av alla vackra leder. När det är tillräckligt med snö spåras det längdskidspår ute på mossen.

Stall Sonakull

Äventyr

Rid häst, vandra, åk skidor, rullskidor, cykla MTB eller gå med snöskor. I områdena kring Gnosjö finns fantastisk natur och mycket att upptäcka!

Hylténs industrimuseum

Industrimuseer

Besök något av våra levande industrimuseer, där tillverkning ingår i visningarna. Tillsammans berättar våra anläggningar historien om industrialiseringen i bygden och om den berömda "andan".

Gnosjö Skatepark

Är du eller någon annan sugen på att aktivera sig när ni besöker Gnosjö? Är ni inte sugna på att ge er ut i skog och mark, eller besöka någon av våra andra attraktioner, så har vi sen våren 2014 en fin betongpark för skateboard. Skateparken ligger nedanför Bäckaskolan inne i Gnosjö. Ett perfekt sätt att spendera en dag för att utmana sig själv att bemästra den svåra konsten på fyra hjul. I anslutning finns även löparbanor, en grusplan och en spontanidrottsplan där man kan spela valfri bollsport.

Gnosjö Turistbyrå

Gnosjös Turistinformationer har stängt för säsongen. För information ring turismsamordnare Lina Sandström: 0370-3310 22.